Bucurati-va de orice calatorie in spatele volanului in siguranta

tractari auto oradea pret

Conform statisticilor, anual se produc aproximativ 9000 de accidente rutiere grave ca urmare a neatentiei la volan. Exista numeroase moduri prin care soferilor le este distrasa atentia in timpul mersului, de la strazi aglomerate, mesaje pe telefon sau vorbit la telefon, deci este important sa ne dedicam intreaga noastra atentie atunci cand suntem la volan. Tractari auto Oradea Non Stop va propune cateva recomandari pentru a va ajuta sa ramaneti in siguranta.

Recomandari esentiale de asistenta rutiera

Odata instalati in spatele volanului, fie ca suntem singuri sau cu pasageri in masina, exista o varietate de lucruri pe care le facem in fiecare zi si care contravin legislatiei rutiere. Aceste actiuni, chiar daca par fara importanta, joaca un rol important in evitarea uneor amenzi de circulatie sau necesitarea de asistenta rutiera.

Trageti pe dreapta daca trebuie sa raspundeti la telefon, sa mancati sau sa beti

Una din cele mai comune cauze ale accidentelor rutiere este folosirea telefonului mobil, mancatul sau chiar bautul dintr-o sticla in timpul mersului. Asemenea activitati sunt considerate distrageri ale atentiei de la condus, iar ca urmare se pot solda cu accidente sau cu amenzi contraventionale. Pentru ca pot duce la timpi mariti de reactie in urma neatentiei in cazul unei situatii neprevazute ce poate sa apara in trafic este recomandat sa nu ne aflam niciodata in aceste situatii.

Ambele maini pe volan

Este crucial ca ambele maini sa ramana pe volan in timpul condusului, in acord cu legislatia in vigoare, cu exceptia schimbatului de viteze.

Verificari de baza inaintea oricarei calatorii

Orice persoana care conduce un autovehicul pe drumurile publice trebuie sa se asigure ca are urmatoarele:

Lumini operationale, parbriz neobturat pentru vizibilitate maxima, oglinzi functionale si reglate corect.

Uleiul in motor verificat, cat si alte fluide cum ar fi lichid pentru stergatoare si antigel.

Cauciucuri in stare perfecta, fara taieturi sau umflaturi si sanu fie foarte vechi sau uzate.

Centuri de siguranta.

Tractari auto Oradea Non Stop

Nu stii niciodata ce se poate intampla. Chiar daca respecti toate aceste recomandari, poti intampina diferite probleme pe drum. Daca se intampla asta este important sa apelati cea mai buna firma de tractari auto si asistenta rutiera dupa ce opriti pe marginea drumului, porniti luminile de avarii si ramaneti calmi. Daca sunteti pe un drum circulat intens este bine sa ramaneti in masina cat timp asteptati o platforma auto sa vina in ajutor.

Daca se intampla sa aveti nevoie de tractare auto sau asistenta rutiera, alegeti Tractari Auto Oradea Non Stop pentru serviciile cele mai rapide, profesionale si cel mai bun pret in zona Oradea. Vizitati www.tractarioradea24.ro sau sunati non stop 0771.346.915.

24h/Non Stop