Am avut accident!

tractari oradea blog

Desi intotdeauna facem tot posibilul sa fim soferi responsabili in trafic, accidentele sunt inevitabile uneori. De aceea este bine de stiut ce trebuie sa facem daca suntem implicati intr-un accident rutier. Pe langa numarul de telefon a unei firme specializata in tractari auto si accidente, va prezentam cateva lucruri pe care ar trebui sa le stie oricine se afla intr-o situatie mai dificila.

Tractari Auto Oradea recomanda:

Ramaneti calmi

E normal sa simtiti o paleta de emotii imediat dupa un accident. Acestea ar putea sa va impiedice sa ganditi clar si sa reactionati corespunzator. De aceea, respirati adanc de cateva ori sau numarati pana la 10  ca sa va calmati. Cu cat sunteti mai calmi, cu atat veti putea sa faceti fata mai bine situatiei. 

Luati masuri pentru siguranta voastra si a celorlalti

Daca nu puteti iesi din masina sau nu va simtiti in siguranta incercand sa iesiti, asigurati-va cu centura de siguranta. Porniti luminile de avarii si apoi sunati politia sau serviciile de urgenta. Pe de alta parte, daca accidentul este unul minor, puteti opri motorul si sa coborati din masina. Verificati-i pe toti cei implicati in accident pentru a determina daca vreunul are nevoie de ingrijiri medicale. Luati in calcul si posibilitatea de a suna o firma de tractari auto in Oradea, daca vehiculul nu se poate deplasa mai departe.

Obtineti informatiile celuilalt sofer sau soferi implicati in accident

Cat timp asteptati politia, profitati de ocazie pentru a nota informatiile celor implicati. Aceste informatii includ numele, adresa, un numar de telefon, numarul auto, marca si modelul masinii, asigurarea si numarul acesteia.

Luati notite

Chiar daca credeti ca va veti aminti in detaliu cele intamplate, cel mai bine este sa luati notite si sa faceti poze cu locul accidentului. Acestea va vor ajuta in dosarul pentru daune, la asigurari si la relatarea in fata politiei. Descrieti cele intamplate in cat mai multe detalii.

Faceti un consult medical

Va puteti simti bine, fara urme vizibile de traume, dar cel mai bine ar fi sa consultati un medic dupa un accident. Trebuie sa aveti in vedere ca unele rani cauzate de accidente auto nu isi arata imediat simptomele. Asta se poate intampla din cauza adrenalinei sau alte cauze.

Asistenta rutiera in Oradea

A fi implicat intr-un accident rutier este intr-adevar o experienta neplacuta si neasteptata. De aceea, recomandabil ar fi sa tineti la indemana o lista cu persoane apropiate care va pot ajuta, inclusiv persoane care va pot oferi tractari auto in Oradea si asistenta rutiera pentru orice situatie din trafic. Daca aveti nevoie de tractare in Oradea si imprejurimi contactati Tractari auto Oradea 24. Suntem aici pentru a va ajuta!

24h/Non Stop