tractari auto oradea
  • Tractari Oradea NON STOP, interventie rapida, auto accidentatetractari auto oradea non stop
  • Transport auto pe platforma, asistenta rutiera, accidente, roti blocatetractari oradea non stop
  • Tractari Ungaria, Austria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Poloniatractari roti rupte
  • Tractari Bihor, Arad, Satu Mare, Salajtractari auto oradea platforma
  • Tractari auto Oradea la cele mai mici preturi, va stam la dispozitie si in zonele invecinate: Beius, Alesd, Marghita, Salonta, Sacuieni, Holod, Hidiselu de Sus, Sanmartin, Baile Felix, Santandrei, Les, Nojorid, Biharia, Osorhei.
    tractari oradea
  • Programul rabla: asiguram transport pe platforma auto pentru autovehicule care se incadreaza in programul rabla, transport la parcuri dezmembrari si orice alte interventii.
Transport-auto-Oradea-1

Ca specialişti în domeniu vă oferim o gamă completă de servicii de transport autoturisme pe platformă, transport ambarcatiuni usoare, tractări auto, transport utilaje de constructii din gama mica si mijlocie de tonaj şi remorcări diverse în ţară şi în străinătate.

Tractari-NON-STOP

In general, in cazul in care un autoturism intampina defectiuni minore putem depana autovehiculul la fata locului.

tractari oradea non stop

Servicii de asistenta rutiera

Daca ati ramas in pana si aveti probleme cu masina suntem pregatiti sa va ajutam prin mici reparatii pe care le putem efectua pe loc sau va putem tracta pana la cel mai apropiat service.
Detinem licenta de transport si asigurare CMR.
Pe parcursul transportului masina dumneavoastra este in siguranta.

tractari auto oradea non stop

Tractari autovehicule cu roti blocate

Efectuam tractari de autoturisme cu roti rupte / blocate, cutie de viteze blocata, chei pierdute, fara a mai afecta alte piese ale masinii dumneavoastra. Dispunem de autospeciale gata sa intervina rapid indiferent de ora sau conditii atmosferice.

tractare-roti-rupte

Fie ca ati alimentat gresit cu combustibil, bateria masinii dumneavoastra s-a descarcat sau trebuie sa fie inlocuita, anumite consumabile trebuie sa fie inlocuite, va puteti baza pe serviciile noastre de asistenta rutiera si tractari auto, indiferent daca este zi sau noapte, conditii meteorologice nefavorabile sau zile de weekend si sarbatori.

tractare-dacia-duster

Colaboram cu service-uri auto care au decontari cu asiguratorii, atât pentru daune RCA, cât si CASCO, cat si cu centre de daune si masina la schimb.

Tractari-Bors

 In cel mai scurt timp ajungem la locatie cu autospeciale de tractari echipate dupa caz cu tot ceea ce este necesar pentru a putea tracta autovehiculul pana la cel mai apropiat service sau in locatia indicata de dumneavoastra.

Tractari-Polonia-1

Tractari Auto Oradea va ofera servicii complete de tractari auto, tractari microbuze si transport utilaje indiferent de ora sau de situatie.

tractari oradea bihor
Tractari Oradea Bihor

Suntem gata sa raspundem tuturor necesitatilor dumneavoastra de urgenta 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Garantam servicii de calitate si personal calificat pentru orice fel de tractari auto.

tractari-non-stop
Tractari-Cehia
tractari auto oradea
Tractari auto Oradea
tractari-auto-pret-km
24h/Non Stop